Η Let’s Ferry στους κορυφαίους του e-επιχειρείν!

21/12/2020
Ένα μήνα μετά τα δύο χρυσά βραβεία “Peak Performance Awards” η Let’s Ferry συνεχίζει ασταμάτητη το ταξίδι της στην πρωτοπορία.
Share this

Ένα μήνα μετά τα δύο χρυσά βραβεία “Peak Performance Awards” η Let’s Ferry συνεχίζει ασταμάτητη το ταξίδι της στην πρωτοπορία. Τα E-volution awards που απονεμήθηκαν την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου, από το Marketing Week και την Boussias Communications, πρόσθεσαν πέντε ακόμα βραβεία στη συλλογή της. Στη δέκατη ετήσια γιορτή του ελληνικού e-commerce που έγινε θεσμός, η κριτική επιτροπή που αποτελείται από τους κορυφαίους του χώρου, βράβευσε ακόμα μια φορά τις καλύτερες πρακτικές στο ηλεκτρονικό εμπόριο και επιχειρείν. Τα βραβεία αυτά δικαίωσαν τη σταθερή επιλογή της Let’s Ferry να παραμένει ενεργή, ακόμα και σε συνθήκες «ακινητοποίησης» για την αγορά και να επενδύει στην άριστη εμπειρία οn line αναζήτησης και κράτησης εισιτηρίων για τους πελάτες της.

Ο φετινός εντυπωσιακός αριθμός συμμετοχών ξεπέρασε κάθε προηγούμενο επιβεβαιώνοντας τη μεγάλη δυναμική του κλάδου αλλά και την εξέλιξη της ίδιας της αγοράς. Ανάμεσα σε ικανούς «αντιπάλους», η Let’s Ferry κατάφερε να ξεχωρίσει αποσπώντας τα:

  • Gold e-volution Award: “Best in e-ticketing” στην ενότητα «ηλεκτρονικό εμπόριο και ηλεκτρονικό επιχειρείν».
  • Silver e-volution Αward:“Best in Travel & Tourism” στην ίδια ενότητα.
  • Silver e-volution award για το σχεδιασμό και το επαναλανσάρισμα της σελίδας της, στην ενότητα «Καινοτομία & Experience Design».
  • Bronze e-volution Αward: “Best Cross Border Marketing” στην ενότητα «Ψηφιακή Επικοινωνία & Marketing».
  • Bronze e-volution Αward : Design Aesthetics – Animation στην ενότητα «Καινοτομία και Σχεδίαση».

Η Let’s Ferry, ανταποδίδει καθημερινά την εμπιστοσύνη των χιλιάδων πελατών που την επιλέγουν από το 2015 που άρχισε να δραστηριοποιείται. Έκανε αμέσως διασκεδαστική τη χρονοβόρα και περίπλοκη διαδικασία κράτησης εισιτηρίων με την εύκολη περιήγηση στην ανανεωμένη πλατφόρμα της, την παροχή δεδομένων σε πραγματικό χρόνο και την απόλυτη ασφάλεια πληρωμής με πιστωτική/χρεωστική κάρτα ή μέσω Paypal. Στη συνέχεια, κατανοώντας τις ιδιαιτερότητες αυτής της δύσκολης περιόδου, ενσωμάτωσε όλες τις τελευταίες εξελίξεις στην on line κράτηση εισιτηρίων όπως την άμεση προβολή των δρομολογίων και των ημερών με τα διαθέσιμα δρομολόγια, αλλά και το ηλεκτρονικό web check in ώστε να ελαχιστοποιούνται οι φυσικές επαφές των πελατών της.

Δεσμεύεται να συνεχίσει να επενδύει σε νέες, πρωτοποριακές εφαρμογές και υπηρεσίες εξασφαλίζοντας την κορυφαία online εμπειρία αναζήτησης και κράτησης εισιτηρίων στην Ελλάδα και το εξωτερικό.